Actualitate

Video. Antrenorul Horaţiu Gal, după câştigarea medaliei de bronz: „Acesta a fost cel mai greu an”

„Ne bucurăm că am ajuns la final şi că s-a terminat cu bine. Felicit toată echipa, conducerea şi mai ales acest public minunat care ne-a susţinut. Stăteam de vorbă cu preşedintele şi am ajuns la concluzia că acesta a fost cel mai greu an. A fost un an foarte dificil pentru noi şi ne bucurăm că l-am terminat cu bine.
Parcă nu se mai termina campionatul niciodată, probabil a fost şi reculul după câştigarea Cupei Challenge, dar am reuşit cu ajutorul tuturor să ne strângem în final şi să facem acele meciuri adevărate, să aducem punctele necesare pentru această medalie. Turdenii au din nou o cupă de locul trei şi o medalie de bronz.


În perioada următoare, preşedintele va pleca cu Savic, Pavel şi Szoke în Ungaria. Savic se va opera şi vom vedea dacă şi ceilalţi doi trebuie operaţi, le doresc să aibă o vacanţă liniştită, să-şi reîncarce bateriile, să vină dornici de a face jocuri frumoase şi lucruri bune aici la Turda. Ne vom întâlni prin 12-13 iulie, dar până atunci trebuie să ne bucurăm şi noi de vacanţă”, a declarat antrenorul Horaţiu Gal.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS