Actualitate

Video. Aplicarea marcajelor pe strada Constructorilor

Miercuri noaptea au fost aplicate marcajele pe strada Constructorilor din Turda. Aceasta a fost într-un proces amplu de reabilitare, sau refăcut trotuarele, s-a impărțit drumul pentru a permite amenajarea unei piste de biciclete pe întreaga lungime a străzii Constructorilor. Toate lucrările de reabilitare au fost efectuate de Domeniul Public Turda. Decizia de a aplica marcajele pe timp de noapte este binevenită deoarece se știe că strada Constructorilor este o stradă destul de circulată și scutește participanții la trafic care doar tranzitează zona micro de câteva semafoare, sensuri giratorii și o mulțime de treceri pentru pietoni, iar timpul este redus considerabil.

Când aplicarea stratului de asfalt s-a efectuat pe timp de zi sau format coloane de mașini până în zona stadionului iar șoferii în încercarea de a evita au aglomerat și străzile adiacente. De joi dimineață se va putea circula pe strada Constructoriolor care va fi finalizată în totalitate, sigur, mai ales cu noile marcaje, nu numai pentru șoferi cât și pentru bicicliști.

 

*
1 comentariu

1 comentariu

  1. Aurel Bala

    7 octombrie 2019 la 14:09

    Io unu nu m-as da cu bicicleta pe constructorilor. Se circula cu peste o suta. Puneti vreo zece limitatoare de viteza da la barca pana la pompieri,unu la suta de metri si mai vorbim. Nu fiti prosti ca toti predecesorii vostri. Nu le puneti dupa primul deces. Puneti-le acuma.

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS