Actualitate

Video. Caii putere au făcut legea la TDR

În acest weekend a avut loc pe porțiunea încă neterminată de autostradă între Câmpia Turzii și Luna unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru pasionații de mașini și cai putere.

Spectatorii au putut vedea atât mașini autohtone care sub luni întregi poate de muncă și sudoare au ajuns adevărate bijuterii pe patru roți. Unele dintre ele având un transplant, respectiv motoare schimbate, cutii de viteze adaptate, diferențiale sudate, adevărate mașini de drag race. Dar și alte mașini mai occidentale în care puteai sa îți aranjezi parul în lacul ce le învelea.

Adevărata atracție la acest eveniment au fost cursele de drag race, cursele de 402 metrii unde s-au dat bătălii crâncene umăr la umăr sau bară la bară mai bine spus unde caii putere au făcut legea. Pentru că omenirea se schimbă, lumea se schimbă iar schimbările climatice sunt tot mai evidente pe zi ce trece au fost și câteva mașini electrice care au concurat și ele la cursele de drag.

Bineînțeles la acest eveniment a fost și zona de food unde atât concurenții cât și spectatorii și-au putut potoli și foamea. Vremea a fost perfectă, unpic mai răcoare ca în zilele toride de vară când trebuia sa aibă loc acest frumos eveniment, dar din pricina vremii sau a celor responsabili cu autostrada a fost nevoit de a fi amânat pană în acest week-end. Nu au lipsit wați putere cu decibelii întinși la maximum. Au fost două, trei mașini special modificate în acest fel de care lumea a fost foarte atrasă.

*
1 comentariu

1 comentariu

  1. Aurel Bala

    9 septembrie 2019 la 13:52

    Scoala Mario Iorgulescu! Viitorul suna bine!

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS