Actualitate

Video. Călin Pop ne învață “mersul pe sârmă”

Luni, 4 martie, sala mare a Primărei din Turda a fost plină de oameni cere apreciază frumosul şi poezia. Călin Pop şi-a lansat cea de a 5-a sa carte intitulată “Iubirea ne învață mersul pe sârmă”. Întrega sa carte este dedicată muzei sale, viitoarei sale soții, Andra. La acest eveniment au fost invitați de seamă care au luat cuvântul şi au lăudat cartea poetului turdean.

Ana Sevan, directoarea Casei de Cultură din Turda a fost gazda evenimentului. Aceasta a spus despre cartea poetului turdean “Călin pop trăieşte o sărbătoare a spiritului său pe care ne-o transmite şi nouă prin faptul că astăzi ne-a invitat să mergem pe sârmă, în iubire, este volum cu numărul 5 al lui Călin, un volum care ne anunță că iubirea ne învață mersul pe sârmă”.

Deasemenea, din punct de vedere tehnic al poeziilor a fost prezentă doamna profesor doctor Olga Morar. Călin Pop are în această carte nu mai puțin de 177 de poezii şi 77 de pagini, care în opinia doamnei Dana Deac cifra şapte este un număr magic. Nadina Fărcaş directoarea editurii Ecoul Transilvan, cea care a publicat această carte, a spus că editura sa doreşte să promoveze atât noii artişti, scriitori, cât şi pe cei consacrați, tocmai de aceea editura Ecoul Transilvan este la cea de a treia carte scoasă pentru Călin Pop. În încheire Călin a vrut să mulțumeasca tuturor celor care l-au ajutat în scoaterea acestei cărți, încheind seara cu recital de poezie, cu poezii din noua sa carte acomapaniat la chitară.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.