Actualitate

Video. Candidatul USR-PLUS la presedinția României în campanie la Turda

Dan Barna, candidatul USR-PLUS pentru funcția de Președinte al României a fost prezent vineri, 6 septembrie la Turda ăn campania națională pentru strângerea de semnături pentru candidatura sa. 

Guvernul României a aprobat calendarul alegerilor prezidenţiale, iar termenul de depunere al candidaturilor este până în 22 septembrie, ora 24:00. Potrivit legii, fiecare candidat trebuie să strângă cel puţin 200.000 de semnături.

La Turda, liderul USR a fost însoțit de circa 50 de membri și simpatizanți ai USR, printre care și senatorii Mihai Goțiu și Radu Mihail.

DESPRE DAN BARNA:

Dan Barna este de profesie consultant în domeniul fondurilor europene, avocat și formator.

A absolvit Colegiului Național Gheorghe Lazăr din Sibiu și este licențiat al Facultății de Drept a Universității București și deține din 2003 un Master în Management de Proiect la Universitatea Politehnică.

În perioada 2001 – 2007 a fost consultant al Delegației Comisiei Europene din Romania, fiind implicat direct în calitate de evaluator, monitor sau asistent tehnic în peste 400 de proiecte. În anul 2006 a absolvit programul de Formare de Formatori în cadrul InWent – Institute for European Politics din Berlin, devenind Formator Certificat Internațional în domeniul Fondurilor Structurale. În perioada 2005-2007 a fost Coordonator Național al Campaniilor de Informare ale Programului Fondul Europa al Comisiei Europene.

Dan Barna este unul dintre fondatorii Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, companie în conducerea căreia a fost implicat timp de 10 ani, perioadă în care www.fonduri-structurale.ro se poziționează în postura de lider al surselor de informare în domeniul finanțărilor europene. În această perioadă a contribuit în calitate de expert la implementarea a 12 proiecte finanțate prin Fondul Social European.

Din luna mai 2016 a făcut parte din Guvernul Dacian Cioloș în calitate de Secretar de Stat la Ministerul Fondurilor Europene, poziție din care a coordonat raportarea finală și închiderea perioadei de finanțare 2007-2013, relația MFE cu Parlamentul precum și o parte dintre lansările de apeluri pentru noua perioadă 2014-2020.

Dan Barna este președintele USR, deputat în cadrul grupului parlamentar USR și candidat din partea Alianței USR PLUS la Președinția României.

Campania electorală începe pe data de 12 octombrie, primul tur având loc la 10 noiembrie, iar cel de-al doilea la 24 noiembrie.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS