Actualitate

Video. Concert de senzație al grupului Ad Libitum Voices la Câmpia Turzii. Sala a fost ARHIPLINĂ

Atmosfera incredibilă la cel mai important și așteptat concert al primăverii. Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii a fost arhiplină, lucru care nu s-a mai întâmplat de foarte mulți ani, la un eveniment cu bilet de intrare.
SOLD OUT au anunțat organizatorii acestui frumos concert, înainte cu o săptămână de eveniment. Promovarea masivă a concertului, faima grupului Ad Libitum Voices și prilejul cu care s-a organizat concertul, au făcut din acest eveniment unul unic. Toate biletele vândute!
Cei patru magnifici, Vlad, Cristi, Tibi și Sergiu, împreună cu minunată pianistă Bianca, au facut ceea ce au știut mai bine, SHOW! Melodiile cântate de grupul de tenori au fost pe placul publicului, mai activ ca niciodată. Toți au cântat, au aplaudat și au fost impresionați de vocile băieților de la Ad Libitum Voices.
Prestația băieților a fost aplaudată la scenă deschisă secunde în șir, drept dovadă că publicul din Câmpia Turzii are nevoie de evenimente de acest gen. Cetățenii au vrut ceva diferit și asta au primit din partea organizatorilor.
Și de această dată, echipa Serviciului Cultură s-a ocupat exemplar de acest eveniment și a reușit, încă odată, să aducă în prim plan un lucru de care se tot vorbește de ceva timp, UNITATEA.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.