Actualitate

Video. Conferință de presă susținută de antrenorul echipei Sticla Arieșul Turda

Constantin Olariu, a susținut miercuri o conferință de presă în care a vorbit despre planurile echipei pentru returul de campionat

„Începem rapid pregătirea pentru retur cu gânduri de a urca în clasament și să avem o evoluție cât mai bună. Cristi Poleoca a fost plecat în probe și anul trecut, pentru mine nu a fost o surpriză pentru că este un jucător bun și a fost om de bază la noi. Dacă vă aduceți aminte a evoluat pe 3 posturi și a făcut-o bine. Punctul de vedere al conducerii a fost cel care a contat privind plecarea lui Cristi la CFR Cluj. Mă bucur pentru el și sper să ajungă cât mai sus.”

Constantin Olariu se declară mulțumit de plecarea lui Cristian Paleoca la CFR și spune că dacă o să mai fie plecări ale jucatorilor de la echipa turdeană este un lucru pozitiv, pentru că, să fim serioși, pasul spre o echipă din liga 2 sau 1 este unul imens și aduce un plus de imagine pentru municipiul Turda.

La capitolul plecări, se zvonește că jucătorii Cordoș și Cobârzan ar avea oferte și ar face pasul către echipe din ligile superioare.

Olariu spunea că ar mai vrea un atacant și un mijlocaș și dorește să promoveze tinerii din pepinierea proprie la prima echipă.

„Încercăm să facem totul cât mai bine. Dacă sunt jucători buni din pepiniera proprie, evident că îi luăm și încercăm să îi creștem, dacă se întâmplă să nu avem jucători de aici, încercăm să aducem din afară, de la Cluj. O să fie și juniori care o să facă pregătirea cu noi și în funcție de valorile noastre să vedem dacă o să continue cu noi definitiv sau să joace la juniori. Ne-ar trebui un atacant și un mijlocaș central.” a declarat Constantin Olariu.

Arieșul Turda va începe perioada meciurilor amicale, miercurea viitoare la Universitătea Cluj.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS