Actualitate

Video. Evenimentul „Hepatita mă poate afecta și mine” la Câmpia Turzii

În data de 18 octombrie, la Palatul Cultural Ionel Floașiu din Câmpia Turzii a avut loc o campanie de conștientizare cu privire la hepatitele virale, pregătită de Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România- filiala Cluj în parteneriat cu Centrul de Zi Clement.

La acest eveniment au participat reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială în persoana directorului Vasinc Tamara și Sebastian Anca-Moldvai- Centrul de Zi Clement din Câmpia, prof. Dr. Vasile Andreica, psiholog Cerasela Libeg, și prof. Dr. Dana Pasc.

Discuțiile și discursurile susținute au fost pe lângă principalul subiect al evenimentului: Hepatita.

Căile principale de transmitere a hepatitei: sex neprotejat, transfuzii de sânge, folosirea în comun a acelor, de la mamă la copil, folosirea toaletei, folosirea în comun a ustensilelor, folosirea în comun a periuței de dinți și a lamelor de ras.

La intrare, participanții, au primit pliante și broșuri în care găsesc toate informațiile legate de Hepatita și un ghid pentru sănătatea ficatului.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS