Actualitate

Video. Exploratorii – un scurt metraj realizat de elevii Liceului Teoretic Pavel Dan

Elevii Liceului Teoretic Pavel Dan și-au pus imaginația la bătaie și au conceput un mic filmuleț legat de principiul inerției al lui Isac Newton. Cu acest filmuleț au participat la un concurs de book-trailers, desfășurat la Focșani în perioada 17-19 mai.

„Copiii nu mai citesc, nu? Auzim asta pe toate drumurile! Sau citesc, dar puțin… ori din obligație… sau fără să înțeleagă! Păi, ce ne facem? Putem să stăm degeaba și să ne plângem sauuuu… Ne facem festival! Că tot suntem la a treia ediție! Concursul de book-trailere îi pune pe elevi să citească – de bună-voie și nesiliți de nimeni! Să-și facă o echipă de maxim 11 tovarăși! Să devină scenariști, regizori, actori, cameramani, editori video. Să facă trailere după cărți noi, care nu au mai fost ecranizate, bestsellers internaționale, categoria 14+, care vorbesc sincer și profund despre problemele adolescenților din toată lumea. Let’s Boovie!” Arată mesajul organizatorilor concursului de book-trailers.

https://youtu.be/qOJh-y-n5pA

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS