Actualitate

Video! Farfuria care nu se sparge, se vinde într-un magazin din Câmpia Turzii

Magazinul Solinox din Câmpia Turzii este fără dar și poate magazinul numărul 1 când vine vorba de produse profesionale din domeniul HoReCa din zona Turda-Câmpia Turzii.

Paleta produselor care se pot găsi la noul show-room este una diversificată. Aici se pot găsi produse profesionale pentru restaurante, cafenele și hoteluri, însă și o gamă largă destinată produselor de uz casnic. Practic tot ceea ce înseamnă gama de tacâmuri, pahare, porțelan, accesorii și echipamente de bucătărie.

Eram în trecere pe la Solinox și după câteva discuții cu proprietarul magazinului, am zărit un dispozitiv de încercare destul de complex, un ciocan cu care se poate lovi farfuria pentru a determina calitatea porțelanului. Cu cât unghiul de unde se lansează ciocanul este mai mare, cu atât forța este mai mare. Am lăsat ciocanul de la 30, 60 și 90 de grade. Surpriză… farfuria nici măcar nu a tremurat.

Calitatea porțelanului de la Steelite Internațional este net superioară oricarui tip de porțelan. Calitatea este garantată și este firma care oferă garanție pe viață la produsele Steelite Internațional.

Steelite International este lider mondial în producția de porțelan pentru industria internațională de hospitality. Steelite vă oferă o colecție modernă și interesantă de forme stilate, dimensiuni și materiale care sunt potrivite pentru utilizarea în toate mediile de servit masa. Motto-ul Steelite este Made in England-Made for Life, oferind garanție pe viață fiecărui produs.

Atuurile Steelite: Calitate excelentă • Design modern • Servicii excepționale • Impact minim asupra mediului.

Produsele Steelite combină eleganța cu durabilitatea oferind o experiență culinară extraordinară.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS