Actualitate

Video. Începerea anului şcolar la școala Mihai Viteazul din Câmpia Turzii

 

Emoții pe copii, emoții pe părinți, emoții pe cadrele didactice. Cam așa a arătat începerea anului școlar la Școala Gimnazială Mihai Viteazul din Câmpia Turzii.

După binecuvântarea părintelui Alin Mazăre, a urmat  discursul doamnei director Carmen Anechitoae, care a declarat urmatoarele:
” Dragi elevi aveți tot sprijinul nostru al dascălilor. În sălile de clasă aveți tot confortul necesar, siguranța voastră este prioritatea noastră. Mediul școlar este unul prietenos în care valorile promovate sunt binele, adevărul, munca, responsabilitatea, spiritul de echipă, competitivitatea de aceea dragi elevi, am dori să priviți școala ca pe un drept, nu ca pe o obligație”.

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan a participat la deschiderea anului școlar, la Școala Mihai Viteazul și a avut o alocuțiune, amintindu-și cu drag de perioada în care a fost elevul școlii Mihai Viteazul din Câmpia Turzii.

„Întotdeauna mi-a fost greu să vorbesc după un profesor și cu atât mai greu după doamna profesor Carmen Anechitoae . Emoțiile pe care dumneavoastră le aveți astăzi, fie în calitate de elevi fie în calitate de părinți sunt mari, însă trebuie să vă gândiți că emoțiile mele sunt mult mai mari pentru că mă întorc de fiecare dată cu drag la această școală. Această scoală mi-a oferit ajutorul necesar formării mele profesionale și pentru că în acest moment, eu am posibilitatea să ofer un ajutor acestei școli, exact cum a spus şi doamna director, am reușit, în decursul anului, să distribui cele mai mari sume de bani pentru învățământul din Câmpia Turzii. În acest moment suntem în faza de contractare pe proiecte europene în valoare de peste 3 milioane de euro, pentru învățământul din Câmpia Turzii. Acesta este ajutorul pe care administrația locală oferă școlarilor din Municipiul Câmpia Turzii, ajutor pe care se pare că dă rezultate pentru că în cursul anului, după bacalaureatul 2018 din cele 5 note de 10 care s-au obținut în tot județul Cluj, două au fost obținute de elevi din municipiul Câmpia Turzii. Vă felicit pe toți și vă doresc să aveți parte de un început de an școlar minunat, să aveți rezultate extraordinare și să ajute Dumnezeu ca atunci cand venim să susținem elevii de clasa a VIII-a la examenul de capacitate, să avem doar elevi de nota 10”, a concluzionat edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan.

De asemenea un reprezentant al poliției municipiului Câmpia Turzii a fost prezent si a asigurat elevi că siguranța lor este o prioritate pentru Poliția Municipiului Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.