Actualitate

Video. Marius Ciprian Pop și Ionela Moruțan, spectacol inedit la Câmpia Turzii

Administrația Lojigan a ținut să marcheze exact asa cum se cuvine ziua vârstnicilor, ziua celor cu „experiență”, a părinților, a bunicilor noștri, și a adus la Câmpia Turzii doua dintre cele mai de succes nume pe care România le are: Ionela Moruțan și Pr. Marius Ciprian Pop. Publicul, gălăgios și implicat în eveniment, a cântat încă de la început toate melodiile celor doi iubiți interpreți. Ionela Morțan a smuls ropote de apaluze din partea vârstnicilor și a mulțumit publicului pentru primirea călduroasă.

De partea cealaltă, OMUL lui Dumnezeu, Marius Ciprian Pop, a făcut ceea ce a știut mai bine. Cuvintele rostite de Pr. Ciprian au ajuns direct la inima și sufletul celor prezenți în sală. Melodiile Pr. Marius Ciprian Pop au fost cântate de toată sala, iar la final, Câmpia Turzii și-a unit vocea cu părintele pentru priceasna „O, Măicuță Sfântă”

Un eveniment reușit, în ciuda vremii neprietenoase, lumea care a dorit să vizioneze un spectacol de calitate a dat curs invitației lansate de Primaria și Consiliul local Câmpia Turzii.

La mulți ani cu sănătate, dragi vârstnici!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS