Actualitate

Video. Momentul deschiderii anului școlar la școala „Teodor Murășanu” din Turda

„Bun venit în casă nouă!”, cam așa ar suna deschidera acestui an școlar pentru elevii Școlii Gimnaziale Teodor Murășanu din municipiul Turda. Ca în fiecare an, edilul Turzii, Cristian Octavian Matei, a fost prezent la acest eveniment și a avut un speech de încurajare și motivare pentru elevii care au început școala.

„Îmi zicea cineva că la școală Teodor Murășanu nu prea sunt elevi… eu vad curtea plină” și-a început discursul edilul Turzii.

Multe investiții pe care administrația Matei le-a făcut în școala Teodor Murășanu

„Au fost realizate lucrări de modernizare la toate unitățile de învățământ, iar la 4 dintre ele au fost realizate lucrări majore de modernizare, cu fonduri guvernamentale. De asemenea, am depus proiecte europene pentru 5 grădinițe și creșe, am alocat sume considerabile de la bugetul local, rezultând astfel o sumă de peste 8 milioane de euro destinată sistemului educațional din Turda.

Vreau să vă asigur că ne dedicăm total, permanent, să dezvoltăm acest oraș, să punem cărămidă cu cărămidă în construirea unui viitor mai bun pentru copiii și nepoții noștri. Turda va fi un oraș exemplu, în care va fi o mândrie să trăim, în special pentru cei tineri și generațiile care vor urma.

Vă doresc mult succes, să fie un an plin de reușite ! Suntem și vom fi mereu alături de voi!”

Toate școlile și grădinițele din Turda sunt la standarde europene și își așteptată elevii și copiii de grădiniță în condiții extraordinare.

Așadar, școlile și grădinițele din Turda excelează și sunt la nivel european iar elevii sunt așteptați să facă performanță în învățământul românesc.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS