Actualitate

Video. Nunta în cer – scurt metrajul realizat de elevii Liceului Teoretic Pavel Dan, a reușit să obțină premiul 1. Continuăm și pentru premiu de „Popularitate” cu like-uri și vizionări

Echipa Carpe Diem formată din elevi ai Liceului Teoretic „Pavel Dan” a realizat un scurt metraj pe baza romanului „Nuntă în cer” de Mircea Eliade. Și a ieșit… Foarte tare!

„După multă muncă, echipa „Carpe Diem” de la Liceul Teoretic Pavel Dan a reușit să obțină premiul 1! Până vineri la orele 23.30 îi putem susține cu like-uri și vizionări pentru premiul de popularitate . Așa că vă invităm să intrati pe link-ul de mai jos! Mulțumim! Felicitări întregii echipe! Felicitări și mulțumiri coordonatorilor: dna profesor Ioana Raluca Petran și dl profesor Ovidiu Deoanca!”, este mesajul unui reprezentant din echipă Carpe Diem


„Copiii nu mai citesc, nu? Auzim asta pe toate drumurile! Sau citesc, dar puțin… ori din obligație… sau fără să înțeleagă! Păi, ce ne facem? Putem să stăm degeaba și să ne plângem sauuuu… Ne facem festival! Că tot suntem la a treia ediție! Concursul de book-trailere îi pune pe elevi să citească – de bună-voie și nesiliți de nimeni! Să-și facă o echipă de maxim 11 tovarăși! Să devină scenariști, regizori, actori, cameramani, editori video. Să facă trailere după cărți noi, care nu au mai fost ecranizate, bestsellers internaționale, categoria 14+, care vorbesc sincer și profund despre problemele adolescenților din toată lumea. Let’s Boovie!” Arată mesajul organizatorilor concursului de book-trailers.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=HH9YybhJGOc

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS