<
Actualitate

Video. O căruță trasă de un cal a intrat într-o mașină la Câmpia Turzii

România rămâne singura țară din Uniunea Europeană unde căruțele zburdă pe drumurile publice conduse frecvent de beneficiari ai ajutoarelor sociale ori aflați sub influența băuturilor alcoolice. Ei nu plătesc impozite, rovinietă, RCA, ci doar mână caii pe drumurile publice.

Dacă ai ghinionul ca mașina să îți fie distrusă fie și parcată, (cum este cazul de la Câmpia Turzii) în urma unui accident rutier provocat de un căruțaș ești bun de plată. Asta deoarece, în lipsa unei polițe CASCO, atât Biroul Asiguratorilor din România, cât și Fondul de Protectie a Victimelor Strazii (FPVS) nu despăgubesc victimele accidentelor rutiere provocate de căruțași.

Motivul? Aceștia sunt prea săraci pentru a fi dați în judecată pentru recuperarea prejudiciilor. Și, uite așa, șoferul nevinovat este bun de plată.

Ce face poate face Poliția Rutieră în cazul unui accident provocat de un căruțaș?  Îl amendează, sancțiune pe care nu o va plăti, probabil, niciodată și îl lasă să plece cu căruța pe drumurile publice. Până când? Până când va provoca o alt accident și așa mai departe.

Azi s-a întâmplat la Câmpia Turzii. Video:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS