Actualitate

Video. „Oaspeți îndrăgiți, fiți bineveniți” , la Școala „Avram Iancu” din Turda

Joi a avut loc la Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” un eveniment deosebit intitulat sugestiv „Oaspeți îndrăgiți, fiți bineveniți”. Evenimentul a fost transpus într-un cadru de basm mai ales ca a fost organizat în ajun de Moş Nicolae, când moşul aduce cadouri în ghetuțele celor care au fost cuminți.


Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul unui parteneriat între Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” şi grădiniță Sfânta Maria. Acest eveniment a avut ca scop principal promovarea imaginii şcolii prin coordonate turdene şi să ofere câteva exemple de bune practici în cadrul parteneriatului între instutuții. La final, din păcate nu a venit moşul în persoană, dar şi-a trimis spiriduşii, iar cei mai cuminți copii au primit cadouri din partea sponsorilor.


În cadrul evenimentului a fost un recital de vioară, au fost interpretate colinde,de către elevii claselor pregătitoare, dansatori de la clubul de dans sportiv din localitate au întreținut atmosfera.

Nici majoretele de la şcoala “Avram Iancu” nu s-au lăsat mai prejos. La finalul evenimentului a fost şi o mică scenetă care l-a avut în rol principal pe nimeni altul decât Moş Nicolae. Elevii dar şi părinții au putut să viziteze si un mini-târg de Crăciun, organizat în sala Milenium a şcolii, unde au putut vedea exponate lucrate manual de elevii şcolii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS