Actualitate

Video. Paraziții au cântat Antimiliție la Untold, deși piesa nu era în playlist. Crezi că piesa va fi auzită și la ZMCT?

Trupa Paraziții sunt cap de afiș la ZMCT 2019. Recent, trupa de hip hop a fost dată în judecată de un sindicat al poliţiştilor pentru piesa denumită “Antimiliție” este considerată ofensatoare de reprezentanţii poliţiştilor.

″Îi dăm în judecată pentru calomnie şi jigniri, vrem să-şi ceară scuze public şi 100.000 de euro daune”, au declarat ei. Însă nu toţi poliţiştii sunt de acord cu acest demers

Trupa Paraziții a urcat pe scena de la Untold și a cântat hit -ul Antimiliție, cu toate că nu era în playlist. La concert au fost mii de oameni, cu toate că pe Main Stage cânta Robbie Williams.

Rapperii nu au vrut să cânte piesa Antimiliție, tocmai pentru faptul că au fost dați în judecată de Poliție, pentru că versurile sunt ofensatoare pentru uniformă. La insistențele publicului, Freakadadisk i-a dat play.

Ceea ce a urmat puteți vedea în clipul de mai jos. Atmosfera a fost incendiară.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS