<
Actualitate

Video. Părintele Marius Ciprian Pop se alătură campaniei umanitare pentru Patric

Am intrat în postul Nașterii Mântuitorulul Iisus Hristos, moment ce anunță apropierea Crăciunului. Ca în fiecare an, Ziarul 21 pune la cale premiile “Moș 21”, însă incertitudinea dată de pandemia care a cuprins țara ne-a făcut să renunțăm la premiile oferite cititorilor. Însă nu de tot, defapt doar schimbăm contextul.

La urechile noastre a ajuns povestea tulburătoare a lui Vasari Patric, un copilaș de numai 7 ani din comuna Mihai Viteazu care la vârsta de 6 luni, în urma administrării unui vaccin, a rămas semi paralizat. Nu am stat mult pe gânduri și ne-am hotărât ca noi, Ziarul 21, împreună cu dumneavoastră, dragi cititori, să demarăm încă o dată, o campanie umanitară, pentru a-l ajuta pe Patric să umble pentru prima dată în viața lui! Vom fi împreună “Moș 21” pentru Patric!

Părintele Marius Ciprian Pop se alătură acestei inițiative și a lansat un mesaj pentru d-voastră, cititorii Ziarului 21.

„Felicit echipa Ziarului 21 pentru inițiativa aceasta nobilă de a-l ajuta pe Patric. Va încredințez pe d-voastră, alăturându-mă și eu acestei campanii de solidaritate. Vă încredințez ca atunci când avem posibilitatea de a urca în Rai, ajutând pe cineva, nu trebuie să ezităm nici o clipă. Se spune că cel care pe altul ajută, pe Dumnezeu împrumută. Vă rog să faceți un exercițiu. În agenda dumneavoastră să treceți suma pe care o veți depune în contul lui Patric cu nadejdea că el va putea să meargă din nou și să se vindece. Să o treceți cu dragoste. Luați aminte, să o faceți cu dragoste și nu din obligație și din alte considerente. Și dacă faceți acest lucru, veți vedea că Dumnezeu, pe care îl împrumutați, ajutându-l pe Patric, nu rămâne dator și va întoarce, efectiv, economic, matematic vorbind, suma pe care o dăruiți, nu zic o donați, ci o dăruiți pentru că vorbesc de dragoste, o va întoarce în conturile și casele d-voastră de cel puțin 10 ori sub o formă sau alta. Nu spun asta de la mine, spun din istoria trăirilor marilor duhovnici și a marilor oameni milostivi despre care puteți să citiți de pe sursele de informare. Și eu sunt alături de Patric, pentru că și eu vreau să fiu alături de Hristos. Și dumneavoastră trebuie să înțelegeți că prin ochii lui Patric puteți să îl vedeți pe domnul Hristos și ajutându-l pe Patric, îl ajutați pe domnul Hristos. Se împlinește asadar dimensiunea omeniei la care suntem chemați cu toții și prin asta ne asigurăm și un loc acolo shus în ceruri prin dragostea materializată în acest dar al bănuțului pe care îl punem în cont dar se împlinește și o întregire economică în familile fiecăruia dintre noi. Vă rog să nu ma credeți, ci doar să experimentați ceea ce vă spun. Dumnezeu să ne ajute tuturor”, Marius Ciprian Pop.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS