Actualitate

Video. Paul Pintilie a vorbit despre noutățile de la CSM Câmpia Turzii

Noul director sportiv al CSM Câmpia Turzii a vorbit cu Ziarul 21 pentru cititorii noștri despre situația CSM-ului, despre transferuri și despre noutăți.

Reporter: Care este situația în momentul de față la CSM Câmpia Turzii?


 Paul Pintilie: Situația acum este stabilă. Am început munca și conturăm lotul pentru sezonul viitor. Avem un nou membru în staff-ul tehnic, un preparator fizic care se ocupă și de recuperare medicală, refacere, iar eu zic ca este unul dintre cele mai tari transferuri ale noastre și cred că suntem singura echipă din din liga a 4-a și printre singurele echipe din liga a 3-a chiar. Sperăm că ne va ajuta foarte mult în atingerea obiectivelor echipei.

 Rep: Văd mulți jucători aduși de la Unirea Triteni. Or să mai vină jucători?

Paul Pintile: Sunt câțiva jucători noi, suntem în discuții cu ei și sperăm să ajungem la o înțelegere și să formăm un lot numeros de 23 de jucători pentru noul sezon. La Câmpia Turzii am găsit un lot unit, puțin numeros și de asta este nevoie de întăriri și o să mai vină întăriri și sperăm să avem un sezon reușit.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS