Actualitate

Video. Ploaia a făcut ravagii la Tureni

Joi, 30 mai, după amiază,  în jurul orei 14:30, ploaia a făcut ravagii la Tureni. A plouat cu peste 40 de litrii pe metru pătrat, localitatea aflându-se şi sub cod portocaliu de fenomene meteorologice imediate. Datorită ruperii de nori drumul european ce străbate localitatea a fost inundat complet, acest fapt se datorează şi bordurilor care separă sensurile de circulație şi nu lasă apa pluvială să treacă de pe o parte pe alta, ore în şir circulația desfăşurându-se cu dificultate, şoferii încetind pentru a putea trece prin apa care depăşea 15 centimetrii, formâdu-se kilometrii întregi de maşini. O astfel de siutație s-a întâmplat şi la începutul săptămânii câd tot după o ploaie torențială drumul a fost inundat, dar atunci apa nu a depăşit câți-va centimetri. Tot joi, o rupere de nori a blocat municipiul Câmpia Turzii, ploaia puternică i-a făcut pe şoferi să tragă pe marginea drumului, ne mai având vizibilitate asupra carosabilului. Întreaga zonă a fost cuprinsă sub cod portocaliu şi au vizat Județul Cluj: Turda, Câmpia Turzii, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Iara, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Luna, Moldovenești, Călărași, Suatu, Petreștii de Jos, Săndulești, Tureni, Aiton, Ploscoș;

De altfel s-au semnalat averse care vor cumula izolat 35…40 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii, vânt cu aspect de vijelie.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS