Actualitate

Video. Probleme cu pășunea din comuna Mihai Viteazu

Pe scurt, este vorba de un teren (pășune) pe care un cetățean, din spusele cetățenilor, îl ocupă abuziv și pretinde că are acte doveditoare în acest sens, eliberate de Apele Române. Mai mult, cetățeanul cu pricina și-a încercuit zona printr-un gard electric. Consilierii și viceprimarul în funcție au luat legătura cu Apele Române care au confirmat faptul că cetățeanului nu i s-a eliberat nici un act conform căruia pășunea i s-a atribuit lui.

O parte dintre consilieri locali au spus că nu este normal să fie puși pe drumuri cetățenii și că problema ar trebui rezolvată de administrația locală.
„Ne deplasăm noi împreună cu poliția, cerem documente justificative iar dacă nu deține acele acte, îi dăm un termen de eliberare a terenului”

„Toate terenurile care se dau pentru o pășune într-o Unitate Administrativ Teritorială trebuie să fie intabulate, ceea ce până acum nu s-a respectat și nu s-a făcut, iar darea în folosință către cetățeni se face prin atribuire directă celor care dețin asociație. Cei care nu au asociație, trebuie să vină la licitație publică. Așa spune legea” declara edilul Ioan Zeng.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS