Actualitate

Video. Protest la Câmpia Turzii

Joi de la ora 14 în fața primăriei din Municipiul Câmpia Turzii a avut loc un protest mai inedit, am găsit-o înfrigurată şi obosită pe doamna Anca Paleoca, aceasta spune că nu mai doarme cu nopțile de când ştie că în curând (în 15 martie) trebuie să elibere apartamentul în care este chiriaşă şi nu are unde să se mute. Acesta a spus pentru Ziarul 21 că nu are unde să se mute, ea împreună cu cele două fete ale sale, una fiind în clasa a 11-a. Autoritățiile i-au oferit acesteia un modul în imediata apropiere a liceului Victor Ungureanu din Câmpia Turzii, dar protestanta nu este de acord şi susține că este imoral să locuiască în aşa ceva cu doi copii. Spune că este chiriaşă de mai bine de 20 de ani iar de 9 ani a depus la primărie toate demersurile pentru o locuință socială, dar degeaba. Chiriile în Câmpia Turzii pornsec de la 150 de euro, Anca având salariu minim pe economie, neavând bani şi de trai și de asemena chirii.

Astăzi în fața primăriei a fost doar ea şi cele două fiice ale sale si câteva prietene, dar când va fi dată afară, aceasta plănuieşte să îşi aducă toate lucrurile în fața primăriei până i se va soluționa cazul. Anca Paleoca crede că merită şi ea o locuință socială şi poate că sunt oameni în situații mai grave ca aceasta numai că acelora le este frică să se afirme şi să îşi ceară drepturile.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS