Actualitate

Video. Salina Turda și UNTOLD atracțiile judetului Cluj în noul clip de promovare lansat de Ministerul Turismului

Sub sloganul, „România, o destinaţie pentru 365 de zile de vacanţă pe an”, Ministerului Turismului a publicat un nou clip de prezentare a atractiilor turistice din România. Imaginile din video sunt montate pe coloana sonoră a naistului Nicolae Voiculeţ, iar Ilie Năstase este singura vedetă care apare. „Sunt numeroase destinații turistice prezentate în clip! Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turiștii în România! Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice în lume, peisaje de vis și chiar cadre care ilustrează perfect felul de a fi jovial al românului, pus pe distracție! Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenției tuturor”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Filmările clipului au fost făcute în toate regiunile țării și au suprins destinații emblematice și locuri unice din România. Clujul și Salina Turda au fost deasemenea incluse în acest video de promovare!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS