Actualitate

Video. Seară magică alături de Fuego la Turda

Marți, 3 decembrie, de la ora 17, sala mare a teatrului Național “Aureliu Manea” din Turda a fost gazda unui concert extraordinar susținut de îndrăgitul artist Fuego. Spectacolul a fost Sold Out, iar atmosfera a fost de vis, gazda spectacolului Ana Sevan, directoarea casei de Cultură din Turda a deschis seara de vis.
Concertul susținut marți la Turda face parte din turneul început de artist “Ninge cu flori de lumină”. Fuego, sau Paul Surugiu cum mai este cunoscut de turdeni a fost numit cetățean de onoare la finele lunii aprilie într-o şedință ordinară a Consiliului Local Turda.


Fuego a reuşit prin melodiile sale să aducă o stare de melancolie şi sărbătoare publicului prezent în sala mare a teatrului turdean. Faptul că spectacolul s-a desfăşurat cu casa închisă dă dovadă încă o dată că turdenii îl apreciază la adevărata sa valoare, iar talentul său înnăscut dăinuie de atâtea decenii.
Paul Ciprian Surugiu este născut în 23 august 1976, la Turda, cunoscut după numele de scenă Fuego, este un cântăreț român de muzică ușoară. Este absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Universității Ecologice, fiind actor la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.


Este moderatorul emisiunii Familia Favorit de pe Favorit TV.
Fuego a absolvit Liceul „Dr. Ion Rațiu” Turda și Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice. Însă, în paralel cu aceste studii, în particular, Fuego a urmat cursuri de canto.

Colaborează cu Marius Țeicu – compozitor și profesor, Carmen Aldea Vlad – textier, obținând trofeul de cristal la festivalul Șlagărul de aur de la Minsk. De asemenea a luat și premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, Spre rai.
A participat la Festivalul Mamaia – Trei din Zece pentru un Spectacol – ediția a VIII-a – trofeul concursului cu piesa – Ești visul meu – Trofeul de Cristal – pentru cea mai bună voce a Facultății de Muzică. Marele Premiu la Festivalul – Zâmbete pe portativ, Marele Premiu de Regie pentru punerea în scenă a spectacolelor – p în doi – după I. L. Caragiale și Geamantanul cu amintiri”.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS