Actualitate

Video. Squadra mai are un hop până în optimi. A câștigat la loviturile de departajare

Astăzi, 7 mai, cu începere de la orele 18:00, s-a disputat la Florești, al doilea meci din grupa C, a campionatului regional N-V de minifotbal, între Squadra și Nordic Boys Baia Mare. Meciul s-a terminat 0-0 după trecerea celor 40 de minute. Squadra a trecut de echipa băimăreană cu scorul de 2-1 după loviturile de departajare. În primul meci, Squadra a pierdut, tot la loviturile de departajare, cu echipa Arobs Transilvania, una dintre favoritele la câștigarea campionatului.

Meciul contra echipei din Baia Mare a fost dominat în totalitate de Squadra, băieții având mult mai multe ocazii la poarta adversă, doar neșansa a făcut ca la finalul celor 40 de minute, scorul să nu fie 3-0 pentru echipa din Câmpia Turzii. În altă oridine de idei, mâine de la ora 10:00 Squadra are ultimul meci din grupă contra echipei EuroGSM, echipă care are 2 înfrângeri până în acest moment. Squadra are nevoie de o victorie pentru a se califica în etapa următoare a turenului.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS