Actualitate

Video. Turda are o nouă echipă de handbal feminin

De curând la Turda au fost puse bazele unei echipe de handbal feminin, pentru fete cu vârste cuprinse între 8 si 12 ani, respectiv două grupe a câte 20 de fetite, o grupă de fete cu vârstă între 8 si 10 ani şi o grupă de fete cu vârsta între 10 şi 12 ani.


Attila Kiss, Președintele „Asociației Club Sportiv Arieșul Turda”, a organizat joi, 18 aprilie 2019, o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat noul proiect handbalistic din Turda, dedicat în exclusivitate fetelor!
Atilla a spus că a început acest proiect şi datorită fetelor sale, fiind tata de trei fete, acestea au făcut volei dar odată cu terminarea şcolii şi începerea vacanțelor şi voleiul intră la pauză.
La conferinţa de presă au mai participat și Nistor Ioana – Director de Marketing în cadrul clubului, dar și tânărul antrenor Brad Bogdan.
În viitorul apropiat va mai fi un antrenor secund, care îl va ajuta pe Bogdan.


Aceştia au declarat că nu doresc niciun fel de sprijin financiar venit din partea autoritățiilor locale, mai ales că la anul vor fi alegeri şi nici asocierea echipei cu vreun partid politic.
Singurul ajutor primit din partea autorităţilor locale de către club va consta în permisiunea folosirii sălilor de sport, permisiune care şi-au câştigat-o prin impozitele pe care le plătesc în calitate de cetățeni.


Prima selectie va avea loc în data de 19 Mai 2019 de la ora 10, în sala de sport Gheorghe Barițiu, unde invitat special este artistul ANER care va susţine un concert cu ocazia lansarii noului club de handbal.
Aşteptăm toți părinții doritori în a-şi înscrie fetițele la un sport frumos, să onoreze invitaţia!
Se doreşte ca în trei ani această echipă să pună şi handbalul feminin turdean pe harta României, aşa cum şi băieții de la AHC Potaissa Turda au făcut-o şi o fac în continuare cu mândrie!
Cu siguranță, acest sport frumos va oferi viitoarelor sportive o creştere armonioasă şi sănătoasă, un stil de viaţă perfect!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS