campanie campanie
Actualitate

Video. Urmărire şi focuri de armă în Mihai Viteazu

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore și cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul, șoferul având dreptul de a conduce, anulat.

Potrivit Poliției Rutiere din Turda, inculpatul a fost depistat în trafic, în seara de 25 ianuarie a.c. în jurul orei 19.00. Neoprind la semnalele agenților din cadrul Poliției rutiere, polițiștii au recurs la executarea unor focuri de armă pentru a-l determina pe șofer să respecte indicațiile.

Evenimentul a avut loc pe strada Morii din comuna Mihai Viteazu, când agenții de circulație, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, au pornit în urmărirea autovehiculului care a evitat echipajul.

După o cursă de aproximativ 4 km, șoferul urmărit a întrat pe un drum agricol, moment în care polițistul a decis să tragă un foc de armă în plan vertical în încercarea de a-l opri pe infractor.

Văzând ca șoferul nu oprește nici după avertismentul dat, agentul de poliție a mai tras un foc de armă în pneurile autoturismului, pentru a determina oprirea acestuia. Nici o persoană nu a fost rănită.

În urma verificărilor, șoferul, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Mihai Viteazu, avea dreptul de a conduce autovehicule anulat, fapt pentru care a și refuzat să oprească pentru control.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS