Actualitate

Video. Ursul și-a făcut apariția în centrul Câmpiei Turzii. Populația înștiințată prin RO-ALERT în miez de noapte

Ursul și-a făcut apariția în miez de noapte la Câmpia Turzii. După ce sâmbătă noaptea un urs a fost filmat pe străzile orașului, duminică noaptea acesta a fost zărit din nou în centrul municipiului. Ursul părea speriat și dezorientat.

Cetățenii orașului au primit în miez de noapte un sms RO-Alert prin care erau îndrumați să nu iasă afară din casă.

„A fost transmis un mesaj de avertizare Ro-Alert cu privire la prezența unui urs pe strada Laminoriștilor, din municipiul Câmpia Turzii.
Este recomandat ca locuitorii municipiului Câmpia Turzii să evite zona în care a fost văzut animalul sălbatic, să rămână în locuințe sau să păstreze distanța față de animal. De asemenea, este recomandat că cetățenii să nu se pună în pericol, respectiv să încerce realizarea de fotografii/filmări sau hrănirea acestuia. Protejarea animalelor din gospodărie trebuie realizată fără ca cetățenii să se pună pe înșiși în pericol.
În zona au fost dislocate un echipaj mixt de poliție și jandarmi, un echipaj al poliției locale, un echipaj SMURD și un medic veterinar din cadrul gradinei zoologice din municipiul Turda, pentru a asigura coordonarea activității și tranchilizarea animalului sălbatic.”, transmite ISU Cluj.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS