Actualitate

Video. Ziua Mondială a Poezie marcată la Câmpia Turzii printr-o lansare de carte

În data de 21 martie o lume întreagă sărbătorește Ziua Mondială a Poeziei. Iată că și la Câmpia Turzii, după mulți ani, acest eveniment cultural a fost sărbătorit printr-o lansare de carte a poetului turdean Călin Pop. La acest eveniment au fost invitați profesori, elevi și scriitori locali care au răspuns cu bucurie invitației organizatorilor

Călin Pop și-a lansat volumul de poezie „Iubirea ne învață mersul pe sârmă ” cu multă emoție și drag. A venit și la Câmpia Turzii, dupa ce în urmă cu ceva timp, și-a lansat cartea și la Turda.

Un moment artistic a fost susținut de pr. Zăhan și copiii talentați din cadrul grupului de „chitariști”, aceștia oferind un recital de poezie… prin cântec.

Ziua Internațională a Poeziei este pe data de 21 martie și este declarată de UNESCO, începând din anul 1999, drept o recunoaștere a faptului că oamenii de litere și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale. De asemenea, „Ziua Internațională a Poeziei” urmărește să susțină creația poetică, stabilirea unui dialog între poezie și alte genuri ale creației, editarea și promovarea poeziei ca artă deschisă oamenilor. (wikipedia)

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS