<
Actualitate

Virgil Păcurar vorbește despre denigrările la care a fost supus

Într-o societate funcțională, orice critică și părere este binevenită – DAR NU ȘI DENIGRĂRILE!

Stimați cetățeni ai comunei Ceanu Mare,

De prea multă vreme, deja, sunt ținta predilectă a unui cetățean al comunei noastre, care a ales să-și verse propriile frustrări, inventând minciuni și aruncând cu noroi în persoana mea și în apropiații mei.

O bună perioadă de timp, nu am dat curs alegațiilor acestui individ, deoarece … vorba aceea: „nu oricine trebuie băgat în seamă, mai ales cei cu mintea odihnită”. Acum, însă, a venit momentul să spunem lucrurilor pe nume.

Fac apel la oricare cetățean al comunei Ceanu Mare, și nu numai: DACĂ AVEȚI INFORMAȚII CU PRIVIRE LA FAPTE DE NATURĂ PENALĂ SĂVÂRȘITE DE SUBSEMNATUL SAU DE ORICE ALTĂ PERSOANĂ DIN PRIMĂRIA COMUNEI CEANU MARE, MERGEȚI DE URGENȚĂ LA DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE ȘI FACEȚI PLÂNGERE PENALĂ! Îmi asum aceste cuvinte, cu orice consecință.

Dacă, însă, proferați MINCIUNI pe rețelele de socializare, al cărui singur scop este acela de a denigra primarul, doar pentru că nu ați primit o funcție de șofer de microbuz, deși aveți copil care a lucrat în Primărie, atunci cădeți sub incidența unor articole de Cod Civil, care ar putea atrage după sine tragerea la răspundere în fața instanțelor de judecată!

Am tăcut destul și am acceptat destul, de-acum înainte ne vedem în instanță!

Cu respect,

Virgil PĂCURAR,

Primarul Comunei Ceanu Mare

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS