Actualitate

Vremea 10 august 2019

Sâmbătă avem o zi toridă, cu multă zăpuşeală şi caniculă în ţinuturile sudice şi până la 37 de grade în zona Olteniei. Atmosfera va fi însorită, dar spre seară la deal, la munte şi prin nordul ţării s-ar putea să vină o ploaie de scurtă durată.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, norii apar în treacăt şi pot lăsa câteva reprize de ploaie, tot în a doua parte a zilei. Până atunci avem soare, temperaturi mai ridicate decât vineri şi o amiază călduroasă, cu 31 – 32 de grade la umbră.

În ţinuturile vestice ne aşteaptă o zi senină, cu temperaturi în creştere. Maximele se apropie de pragul caniculei, iar ploile apar cu totul întâmplător în zonele înalte.

În Transilvania avem soare, timp frumos şi poate o aversă – două în orele serii, pe la munte. Acum este cam răcoare în depresiuni: în jur de 10 grade, dar amiază aduce temperaturi de la 28 la 31 de grade în vestul provinciei.

Vremea în județul Cluj:

Mult soareMult soare
Temperatura minima: 17° C
Temperatura maxima: 30° C

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS