<
Actualitate

Ziua 3 – Festivalul Verde la Turda. Lecții de ecologie aplicate.

Continuăm și în a treia zi cu activităţi de ecologizare susținute de operatorul de salubritate menajeră Supercom, prin acțiuni de salubrizare și igienizare a platformelor subterane de colectare a deșeurilor în zona Micro 3, respectiv pe strada Calea Victoriei nr. 102-104 și strada Lianelor nr. 8, conform planului de activități stabilit.

De asemenea, partenerii de la Supercom vor împărți la asociațiile de proprietari din această zonă flyere care conțin informații despre colectarea selectivă corectă a deșeurilor pe cele patru direcții (deșeuri reziduale/menajere, plastic/metal, hârtie/carton şi deșeuri din sticlă.

Le mulțumim celor de la Supercom pentru susținere, interes și implicare.

În același timp, se continuă pregătirile și în Parcul Central pentru data de 25 mai 2023, ziua a patra a Festivalului Verde la Turda, unde sunt așteptați peste 200 de copii la activități interactive, culinare, sportive și interesante.

Mulțumim pentru sprijin echipelor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, Domeniului Public Turda, Companiei de Apă Arieș, Băncii Regionale pentru Alimente Cluj şi TUP Turda.

Trăiește curat, colectează separat!

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS