Actualitate

Ziua Internațională a Cititului Împreună (ZICI) marcată de CTVU Câmpia Turzii

Activitățile didactie realizate de Colegiul Tehnic Victor Ungureanu sunt activități care au menirea de a lega, de a uni cadrele didactice și elevii. ZICI a reușit, și în acest an, să unească. Mai multe cadre didactice, printre care și directoarea CTVU Paula Bozdog, împreună cu elevii CTVU au împărtășit plăcerea cititului, citind cărți din lectura universală.
Marea bucurie a bibliotecarei Goia Cristina, inițiatoarea acestui eveniment, a fost că elevii care au început să citească cărțile în ora de lectură, au venit la final de ora pentru a împrumuta cartea citită, pentru a știi care este continuarea și rezultatul.


„La Colegiul Tehnic Victor Ungureanu s-a citit, s-a citit, s-a citit! Ne-m alăturat și noi marii familii ZICI și am pornit în frumoasa aventură a cititului împreună cu voce tare. Le-am avut alături pe doamnele profesor Bozdog Paula, Spalnacan Diana, Legenda Denisa, Sebeni Mihaela, Rodean Maria, Sopterean Cristina. S-au citit: „Grădina uitată”, de Kate Morton, „Eu sunt Malala”, de Malala Yousafzai, „Baiatul de pe Facebook”, de Jessica Park, „Tatuatorul de la Auschwitz”, de Heather Moris, „Un baiat pe lista lui Schindler”, de Leon Leyson, „Cea mai frumoasa istorie a fericirii”, de Andre Comte Sponville.

Beneficiile acestei zile? Suntem cu toții mai buni, mai bogați sufletește, mai puternici. Dar cea mai mare realizare a acestei zile a fost faptul, că la sfârșitul fiecarei ore de lectură elevii au venit la biblioteca pentru a imprumuta cărțile din care s-a citit pentru a afla sfârșitul fiecarei povești.

La Colegiul Tehnic Victor Ungureanu s-a citit și se va citi cu siguranță și în continuare.” Coordonator activități, bibliotecar documentarist, Cristina Goia, Colegiul Tehnic Victor Ungureanu.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS