Actualitate

Ziua porților deschise la Şcoala Gimnazală “Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda

Vineri, 1 Martie, odată cu venirea primăverii, calendaristic cel puțin, la Şcoala Gimnazală “Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda a avut loc Ziua porților deschise. Am stat de vorbă cu doamna directoare a acestei unități de învățământ, Bulgarov Daniela, care ne-a prezentat oferta educațională pentru anul şcolar 2019-2020.
La şcoala gimnazială “ Horea, Cloşca şi Crişan” vor fi 3 clase pregătitoare, cu un număr aproximativ de 75 de elevi. La această ediție a Zilei porților deschise au fost peste 60 de copii, posibili viitori elevi ai acestei unităţi de învăţământ, care au vizitat şcoala. Aceştia au fost însoțiti de părinți şi bunici. În opinia directoarei, imaginea lăsată de şcoala pe care o conduce a fost una bună, unii dintre copii au văzut şcoala pentru prima dată. Părinții au fost plăcut surprinşi de şcoală, de dotările de care dispune, din ceea ce poate oferi şcoala, din punct de vedere atât material cât şi didactic, de profesorii şi învățătorii care îi vor învăţa pe cei mici.
Profesorii care vor lua în primire clasele pregătitoare, sunt cadre didactice titulare, cu mare experiență şi rezultate foarte bune în decursul anilor precedenţi.
Fiecare clasă este echipată cu un video proiector, calculator şi acces la internet. Pe lângă educație formală se va face şi educație informală, care este foarte importantă pentru educația şi viitorul copiilor.
Aşadar, vă aşteptăm la înscrieri la Şcoala Gimnazială “Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda, cu sediul în strada Lotus.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS