Actualitate

Ziua Porților Deschise la Școala Teodor Murășanu Turda

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda organizează ZIUA PORȚILOR DESCHISE în zilele de 26 februarie 2019 (între orele 12-17) la clădirea din str. Dr.I.Rațiu, respectiv 27 februarie 2019 (între orele 12-17) la clădirea din str. Gh. Barițiu.
Vă așteptăm cu drag!
Înscrierea viitorilor elevi în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2019-2020 va debuta cu prima etapă în intervalul 4 martie – 22 martie 2019 conform Anexei nr. 2 la ordinul MEN nr. 3181 / 18.02.2019 privind aprobarea Calendarului și a Metodologiei de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2019-2020 . Înscrierile pentru prima etapă (4 martie – 22 martie 2019) se vor face de luni până vineri, în intervalul orar 8-18 la secretariatul unității școlare, str. Dr.I.Ratiu, nr.53.
Planul de școlarizare aprobat cuprinde 3 clase pregătitoare : doua clase pregătitoare la cladirea din strada Dr.I.Rațiu și o clasa la clădirea din strada Gh.Barițiu.
Cererile de înscriere în clasa pregătitoare se completează în școală pentru toți copiii.
Documentele necesare înscrierii sunt:

 • Cererea tip generată de aplicația informatică (semnată de părinte după validarea de către un membru al comisiei de înscriere);
 • Fotocopia după cartea de identitate a părintelui;
 • Fotocopia după certificatul de naștere al copilului;
 • Copia documentului de evaluare a dezvoltării psihosomatice eliberat de CJRAE pentru copiii care împlinesc 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2019.
  Toate documentele menționate mai sus vor fi prezentate la momentul înscrierii în original, în vederea certificării ”conform cu originalul” de către un membru al comisiei de înscriere.
  INFORMAȚII SUPLIMENTARE:
  Tel.: 0264-311951 – SECRETARIAT, la sediul școlii, str. Dr.I.Ratiu, nr.53, (8-18), www.tmturda.ro,
  iar pentru străzile arondate, accesați linkul http://tmturda.ro/circ.pdf

Director
Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”
Prof. Gianina Matei

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS