<
Actualitate

„Ziua Recoltei” la Viișoara

În acest sfârșit de săptămână au avut loc zilele comunei Viișoara, eveniment desfășurat pe parcursul a două zile.

Astfel sâmbătă 10 septembrie a avut loc Ziua Recoltei unde producătorii locali și-au expus produsele în incinta Târgului Expozițional.

Fermierii au expus legume și fructe din producție proprie, miere de albine, tăiței de casă, turtă dulce, flori și prăjituri în timp ce și în acest an Primăria Viișoara a avut și un stand propriu cu produse tradiționale.

Evenimentul a început cu o alocuțiune a primarului comunei Viișoara,Vasile Roman, care i-a avut ca oaspeți pe secretarul de stat Ioan Oleleu, președintele PSD Cluj- Alexandru Cordoș, Mihai Șandru- președinte PSD Câmpia Turzii.

Tot sâmbătă 10 septembrie a avut loc o lansare de carte „in memoriam” Valentin Vișinescu, editată în urmă cu doi ani împreună cu Petru Suciu.

Duminică, 11 septembrie după slujba religioasă a avut loc parada portului popular iar după masa festivă au început activitățile artistice. Pe scena amplasată la Grădina de Vară au evoluat asamblurile populare din Urca, Frata, Mihai Viteazu, Câmpia Turzii precum și corul maghiar din Viișoara dar și artiști precum: Alexandru Făgădar, Nora Tasnadi, Liliana Ora Moldovan, Cristina Chiper, Petre Petruse, Ionut Langa.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS