Educaţie

Concursul de proză scurtă ”Povești și amintiri din orașul meu” – premiere

Miercuri, 28 martie, ora 13, la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, în sala festivă, va avea loc premierea copiilor și tinerilor participanți la  ediția a XV-a a Concursului de proză scurtă.

Concursul este organizat de Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” pentru marcarea Zilei Mondiale a Cărții pentru Copii și Tineret din 2 aprilie,  în acest an fiind dedicat în mod special  sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Tema din acest an a fost ”Povești și amintiri din orașul meu”  , iar publicul țintă copii din clasele VII-VIII și liceeni din clasele IX-XII.

Cei 31 de participanți din acest an, care s-au întors în timp pentru a realiza frumoase pagini despre eroi și evenimente istorice din orașul nostru, provin de la școlile gimnaziale ”Ioan Opriș”, ”Andrei Șaguna”, ”Teodor Murășanu”, precum și de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” și Colegiul Tehnic Dr. Ioan Rațiu”.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS