Educaţie

Două săptămâni de educație rutieră la Școala Gimnazială “Teodor Murășanu”, în cadrul proiectului național inițiat de United Way Romania

Începând cu 29 mai 2017, United Way România promovează siguranța rutieră în rândul copiilor și adulților din 80 de orașe din țară printr-un proiect național dezvoltat în parteneriat cu Poliția Română – Direcția Rutieră, Ministerul Educației Naționale și Kaufland România.

Toţi elevii claselor II-VIII de la Şcoala Gimnazială Teodor Murăşanu au desfăşurat două ore de educaţie rutieră, în școală s-a constituit o patrulă școlară formată din șase elevi care au învățat să dirijeze circulația rutieră, iar în data de 10 iunie 2017,  copiii au participat în parcarea Kaufland la un concurs cu premii substanțiale oferite de organizatori. Modul de implicare a copiilor şi a cadrelor didactice dovedeşte că siguranța personală rămâne o componentă importantă a educației  nonformale promovate de școala noastră.

 

Coordonator  proiect: prof.Cristina Buzilă

Director: prof.Gianina-Silvia Matei

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS