Educaţie

Drum bun, dragi absolvenţi ai Şcolii Mihai Vodă!

Vineri, 9 iunie 2017 a avut loc festivitatea de încheiere a anului școlar 2016-2017 pentru elevii clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială ”Mihai Vodă”, Com. Mihai Viteazu.

În toţi aceşti ani, profesorii şcolii le-au fost alături și s-au străduit să le facă  parcursul acesta mai ușor, mai frumos, mai interesant și mai pe înțelesul lor, iar Consiliul local și Primăria le-au oferit condiții excelente de învățătură.

 

Festivitatea a început prin interpretarea imnului României, urmată de o scurtă rugăciune.

După alocuțiunile doamnei directoare Arion Daniela Maria și a domnului primar Ioan Zeng , care au mulțumit profesorilor pentru munca susținută de-a lungul anilor și părinților pentru atitudinea pozitivă faţă de şcoală, pentru binele copilului, atitudine care i-a ajutat să obţină rezultate bune şi foarte bune, reprezentantele promoției 2016-2017 au înmânat cheia succesului elevelor de clasa a VII-a care, la rândul lor, o vor preda anul următor.

În continuare pe scena Casei de Cultură a urcat șefa de promoție, eleva Bercea Denisa Lucia, care a absolvit clasele V-VIII cu media 10.

 

Munca deosebită depusă de elevii claselor a VIII-a în obținerea premiilor la olimpiadelor școlare a fost răsplătită cu multe aplauze, diplome și cărți :

  • Vovea Mădălina Anca și Rațiu Andreea Denisa – Mențiune (locul V) la etapa națională a olimpiadei de educație civică, Premiul I – etapa județeană
  • Ostafie Mara și Tolomeiu Adelina – Premiul al II-lea la etapa județeană a olimpiadei de educație civică
  • Bercea Denisa Lucia-Premiul al II-lea la etapa județeană a olimpiadei Universul cunoașterii prin lectură și Mențiune la Olimpiada satelor la matematică
  • Codrean Mălina – Premiul al III-lea la etapa județeană a olimpiadei de istorie .

 

Premierea elevilor pe clase s-a făcut de către diriginții claselor a VIII-a, prof. Palfi Lorincz și Cismaș Ioana, elevii având performanţe foarte bune pe parcursul anului şcolar, astfel încât s-au acordat numeroase premii și mențiuni.

Festivitatea s-a încheiat prin alocuțiunea rostită de către doamna director adjunct, Gombasi Gabriela care le-a adresat felicitări pentru frumoasele rezultate şi le-a urat mult succes în continuare.

 

Prof. Toader Olga Teodora

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS