Educaţie

Fii responsabil! Fii partenerul meu! – Grădinița cu P.P. ,,Pinocchio”

Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „PINOCCHIO” – Câmpia Turzii, au adoptat curtea grădiniţei în vederea înfrumuseţării spaţiului verde.
Încântaţi că pot pot participa la acţiunile de salubrizare, luni, 3 aprilie 2017, au venit pregătiţi de acasă cu roabe, greble, găleţi, lopeţi, sape şi mănuşi. Au adunat frunzele şi crengile uscate.

„Harnici ca nişte „furnicuţe” au plantat panseluţe şi fiecare grupă şi-a plantat câte un pomişor pe care să-l îngrijească până la terminarea grădiniţei. Educaţia ecologică începe din grădiniţă, iar doamnele educatoare sunt cele care pun temelie pentru ca aceşti copii să fie gospodari adevăraţi. Prin astfel de activităţi le formăm copiilor acea dragoste de a păstra curăţenia în jurul lor. Este necesar pentru ei să se dezvolte şi să crească sănătoşi într-un mediu curat.

Mulţumim Primăriei pentru sprijinul acordat, pentru punerea la dispoziţie a florilor şi pomilor necesari pentru desfăşurarea acestei activităţi. Copiii noştri sunt responsabili şi deschişi pentru orice activitate care îi valorizează”,  a declarat doamna director profesor Ionela Lucia ŞEULEAN.

Drept răsplată pentru efortul depus s-au jucat bucuroşi la aparatele din curtea grădiniţei, s-au bucurat de soare, de aer curat, de flori şi pomişori.

Dacă suntem atenţi şi îi observăm, putem vedea în copiii noştri iubirea pe care o manifestă faţă de natură. Iubirea lor constă într-o mare bucurie. Sunt minunaţi şi ei cred că natura este a noastră, a tuturor!

Câmpia Turzii este a noastră, a tuturor!

 

Direcţia Relaţii cu Comunitatea

Serviciul Informare şi Relaţii Publice

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.