Educaţie

Muncă, rezultate şi excelenţă la Şcoala Gimnazială „Mihai Vodă”, Mihai Viteazu

În cadrul „Galei Excelenţei în educaţie”, desfăşurată în data de 2 octombrie 2017 la Casa de cultură a studenţilor din Cluj-Napoca, Şcoala Gimnazială „Mihai Vodă” din comuna Mihai Viteazu a obţinut pentru a doua oară Diploma de merit pentru implicarea în dezvoltarea învăţământului rural. La festivitatea de premiere, organizată de ISJ Cluj în colaborare cu Prefectura şi Consiliul judeţean Cluj au participat doamnele profesoare Arion Daniela Maria-directorul şcolii şi Gombasi Gabriela-director adjunct. În acelaşi cadru festiv doamna profesoară Farcaş Mihaiela şi elevele, Raţiu Andreea şi Vovea Mădălina au primit Diplomă de excelenţă pentru rezultatele deosebite obţinute la olimpiada naţională de ştiinţe socio-umane, 2016.
Rezultatele foarte bune la Evaluarea Naţională (promovabilitate de 100% şi media 8,13), premiile obţinute la olimpiadele şi concursurile naţionale şi judeţene, proiectele internaţionale şi cele naţionale derulate în şcoală, ne-au propulsat pe un bine meritat loc I în rândul şcolilor din mediul rural, păşind cu încredere în rândul celor mai bune şcoli din judeţul Cluj.
Suntem conştienţi că aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără o colaborare între toate cadrele didactice, elevi şi părinţi. Şcoala se bucură de sprijin deosebit din partea Consiliului local, al Primăriei comunei Mihai Viteazu şi în special al domnului primar, Zeng Ioan.

Director,
prof. Arion Daniela Maria

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS