Educaţie

O picătură de fericire – la Şcoala „Pavel Dan” din Tritenii de Jos

Elevii Școlii Gimnaziale ”Pavel Dan” din Tritenii de Jos, membrii ai Clubului IMPACT-  ”Agenții comunității”, demarează proiectul anului 2017- 2018, numit ‚,O picătură de fericire”, adresat bătrânilor vulnerabili de pe raza comunei Tritenii de Jos. Prin acest proiect se urmăreşte să se sprijine un număr de 11 bătrâni care sunt neajutorați din cauza bolii, sărăciei sau singurătății. Elevii doresc să fie alături de acești bătrâni prin oferire de cadouri (haine, alimente și produse de igienă), care să le ușureze pe termen mediu și lung zilele bătrâneții. Copiii vor să- i ajute să zâmbească și să se bucure din plin de fiecare zi.

După finalizarea proiectului, copiii îşi propun să păstreze legătura cu acești bunici și periodic să- i viziteze, să- i ajute la treburi casnice și să le ofere atenții simbolice, care să le amintească permanent că nu sunt singuri și neajutorați.

În data de 21.12.2017, Clubul IMPACT a organizat Târgul de Crăciun cu scop caritabil, iar fondurile adunate vor fi folosite pentru finanțarea proiectelor viitoare. În cadrul târgului s- au desfășurat diverse ateliere, precum: ornamente de Crăciun, expoziție de carte- cu vânzare, tombolă cu premii, ateliere de creație, jocuri distractive și un stand cu gustări.

Clubul IMPACT- ”Agenții comunității”  de  la Școala Gimnazială ”Pavel Dan” din Tritenii de Jos vă urează SĂRBĂTORI  FERICITE!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS