Educaţie

În prag de primăvară, la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” începe aventura cunoașterii!

Cu ocazia Zilei Porților Deschise, la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Turda ne-am bucurat împreună în 7.03.2018, de oaspeți dragi nouă, viitorii noștri elevi care ne-au vizitat pentru a se pregăti pentru o nouă etapă a călătoriei spre cunoaștere.

Alături de părinți, prieteni, dar și de bunici, preșcolarii au pășit pragul institiției noastre pentru a descoperi mai întâi viitoarele lor clase, în care, alături de doamnele învățătoare vor dezlega tainele științei și ale artelor. Apoi, călăuziți de elevii mai mari, dar și de cadrele didactice, cei mici au vizitat clasele a IV-a, i-au cunoscut pe elevii din clasele primare și au pătruns în atelierul cunoașterii, unde

i-au ajutat pe colegii din gimnaziu, la fel ca niște mici ucenici vrăjitori, să realizeze experimente inedite și amuzante.

Activitatea a continuat în sala de sport a școlii, unde echipa de majorete a prezentat un spectacol care a stat sub semnul dinamismului și al bunei-dispoziții.

De asemenea, părinții au putut participa la un dialog deschis cu elevii și dascălii școlii.

Le mulțumim celor care ni s-au alăturat la această activitate și îi așteptăm cu mult drag să ne calce din nou pragul începând din septembrie 2018.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS