Educaţie

Semănăm fapte bune!

În data de 28.10.2017 Asociaţia Părinţi pentru şcoală, prin intermediul Centrului Local de cercetaşi  John Visser a  inaugurat şi promovat proiectul ,,SEMĂNĂM FAPTE BUNE!”, proiect finantat din fonduri nerambursabile ale Municipiului Câmpia Turzii, pe anul 2017.

În ciuda frigului pătrunzător , sâmbăta dimineaţa,  tinerii cercetaşi s-au adunat pentru a învăţa cum să monteze şi să demonteze un cort şi care sunt condiţiile optime pentru amplasarea acestuia, în funcţie de împrejurări.

Îndrumaţi de liderii voluntari, lupişori, temerari şi exploratori am reusit , în ciuda vântului care ne-a pus beţe în roate, să punem pe picioare  corturile.

De asemenea, pentru a încălzi atmosfera ne-am jucat jucat diverse jocuri, care  vizau atentia, comunicarea, tenacitatea, crearea unei strategii pentru a câştiga, răbdarea şi desigur lucrul în echipă.I

 

În final activitatea s-a încheiat cu success, datorită faptului că cercetaşii au acumulat noi cunoştinţe referitoare la montarea unui camp si  am plecat acasă cu amintiri frumoase, planuri de viitor şi inimile pline de căldură.

CERCETAŞI, GATA ORICÂND!

 

Amalia Mocan, explorator,

Liceul Teoretic Pavel Dan, Câmpia Turzii

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS