<
Educaţie

Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Turda

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Turda vă invită, dragi viitori elevi, părinți, chiar și bunici, la Ziua Porților Deschise, unde veți putea cunoaște oferta educațională a școlii, în vederea înscrierii în clasa pregătitoare.

Vă așteptăm cu brațele deschise și multe, multe surprize, miercuri, 7 martie 2018,  între orele 10.00 – 18.00.

Veți avea posibilitatea de a vizita școala, sălile de clasă în care se vor desfășura cursurile claselor pregătitoare, dar și de a participa la ateliere interactive, împreună cu doamnele învățătoare care vă vor conduce pe calea învățăturii în anul școlar următor.

Prin aceste activităţi, noi, cadrele didactice ale şcolii dorim să venim în întâmpinarea dorinței părinților care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii lor.

Dorim ca, prin această activitate, preșcolarii de acum, viitorii elevi, să se familiarizeze cu mediul şcolar, și, împreună cu părinții, să cunoască concret condiţiie de învăţare oferite de şcoală, activităţile şi performanţele actualilor elevi ai școlii.

Va asteptam cu drag!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS