Interviu

10… cu Adrian Soporan: invitatul săptămânii este Turcu Dano (video)

Tânăr, carismatic, în vârsta de 23 de ani, cu lipici la fete, pasionat și serios în munca pe care o desfășoară, Dano, cum îl știu prietenii, este un tânăr antreprenor din Câmpia Turzii, care continuă să uimească prin investițiile în afacerea pe care o deține și extinderile pe care le pregătește în viitorul apropiat. Noi am vrut să îl cunoaștem, să ne spună povestea lui și ceea ce vedeți mai jos, este rezultatul interviului nostru.

  1. Adrian Soporan: Cum l-ai descrie pe Dano?

Turcu Dan: Tânăr antreprenor din municipiul Câmpia Turzii, pasionat de multe sporturi extreme. Principala mea activitate este de a organiza și coordona business-ul pe care îl conduc de doi ani încoace.

  1. A.S: Ai ales calea busniess-ului. În ce context te-ai apucat de acest domeniu?

T.D: M-am născut într-o familie în care exista deja o afacere, tatăl meu deținea o firmă de construcții și o firmă de transport, aşadar am fost crescut cu mentalitatea afacerilor. Tatăl meu a insistat să conduc mai departe afacerea familiei, însă eu am avut o altă concepție, o altă viziune și așa s-a născut business-ul pe care la ora aceasta îl dezvolt. Văzând de mic cât de greu a fost în familie cu afacerea tatălui meu, am hotărât și am ales să îmi creez o afacere care să nu-mi aducă mari bătăi de cap.

  1. A.S: Cine te-a sprijinit în alegerea domeniului de activitate?

T.D: Având în vedere că am avut o altă viziune față de conceptul de business creat de tatăl meu, ai mei m-au înțeles și au fost cei care au avut încredere în mine și m-au sprijinit iar după doi ani de la deschiderea acestui business, sunt mândri de mine și de munca depusă, deoarece spălătoria auto TDV a ajuns numărul 1 în Câmpia Turzii

4.A.S: Detaliază business-urile le care le conduci.

T.D: Principala activitate pe care o desfășor este în domeniul spălătoriei auto. Această spălătorie auto este o spălătorie modernă, dotată cu echipamente noi, de ultimă generație. Vrând să oferim mai multe servicii pentru clienți, să fie toate găsite într-un singur loc, am dezvoltat și o spălătorie pentru covoare cu preluare și livrare gratuită și o vulcanizare.

De asemenea, în portofoliul nostru mai există o stație ITP și o școală de șoferi, pentru toate categoriile.

  1. A.S: Ai de gând să te extinzi? Câte sunt planurile de viitor?

T.D: Având în vedere cererea mare a clienților și vrând ca și clienții noștri să nu aștepte foarte mult timp pentru a-și spăla masina, am considerat că este de bun augur să mai construim câteva boxe, ajungând astfel la un număr de 5 boxe, ceea ce înseamnă 5 mașini spălate în același timp. Așadar, timpul de așteptare este foarte scăzut.

De asemenea, am început deja o construcție ce va avea ca destinație un restaurant. Vă spun în premieră, că imediat după finalizarea restaurantului, o să demarăm construcția unui service auto și a unui magazin de piese auto.

 

  1. A.S: Este viața de business-men o viața ușoară?

T.D: Din exterior, așa pare! Însă necesită multă muncă, timp, răbdare și ambiție! Din cauza lipsei forței de muncă este destul de greu să ajungi tot timpul la ceea ce îți propui, dar există satisfacție, pentru că afacerea te ține în priză tot timpul și fiecare zi îți aduce o nouă provocare.

 

  1. A.S: Care a fost cea mai marcantă întâmplare?

T.D: Am rămas suprins plăcut de faptul că multe persoane care au făcut școala de șoferi la noi mi-au spus că suntem foarte serioși în privința numărului de ore de condus, în sensul că se efectuează toate cele 30 de ore de condus, ba mai mult, la cererea clientului, se pot face și ore suplimentare!

  1. A.S: Cât timp aloci business-ului?

T.D: Cine are un business se lovește tot timpul de problema timpului! În afaceri nu există, “lasă că merge și așa sau o las pe mâine” pentru că clienții trebuie să fie multumiți de serviciile noastre, de aceea deseori plec din firmă către casă, seara târziu. Nu am un timp fix pe care îl acord afacerii, dar pot să spun că sunt acolo tot timpul. Noapte și zi.

 

  1. A.S: Cum te diferențiezi față de concurență?

T.D: Având în vedere spațiul mare pe care îl deținem și  varietatea servicilor pe care le oferim clienților, pentru partea de spălătorie auto, deținem un număr de 7 angajați, 5 boxe, echipamente de ultimă generație, produse pentru cosmetizarea mașinii, de cea mai mare calitate, pentru că preferăm calitatea în loc de cantitate.

Iar la școala de șoferi, avem mașini noi, instructorii auto atent selectionați, două săli, una de legislație, cu un număr de 20 locuri și una pentru partea mecanică, cu un număr de 16 locuri.

Seriozitatea și calitatea serviciilor este cartea noastră de vizită.

 

  1. A.S: Care este mesajul pentru clienți?

T.D: Mesajul meu pentru cititori, telespectatori și clienți este următorul: nu ne credeți pe cuvânt că suntem cei mai buni, veniți și convingeți-vă!

Deci vă așteptăm să vă luați permisul, să vă spălați mașina și să serviți masa la noi!

video:

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS