Interviu

Dorin Lojigan: „La un guvern de altă culoare îmi era imposibil să intru”

Într-un interviu acordat Ziarului 21, edilul municipiului, Dorin Lojigan, a fost pus în fața unei întrebări excelente.

Rep: Este mai ușor când aveți: Primărie PNL, Prefectură PNL, Consiliul județean PNL, Guvern PNL și Președinte PNL?

Dorin Lojigan: Prefectura nu este liberală, Prefectura este apolitică. În rest, da! Avem primar PNL, Consiliul local PNL, Consiliul județean PNL, Guvern PNL și președinte PNL. Eu tot sper că este un semn bun pentru noi, în diversele campanii electorale ziceam că dacă primarul este PNL (exemplu) este indicat ca și Guverul să fie PNL, Parlament PNL pentru că este mult mai ușor pentru un primar să aibe acces.

Este mult mai ușor să intri la oameni pe care îi cunoști. Pe primul ministru Orban îl cunosc de 15 ani și îmi este mult mai ușor să vorbesc cu domnia sa, să îl rog să mă primească. La un guvern de altă culoare îmi era imposibil să intru. Din acest punct de vedere este un plus pentru orașul nostru.

Mă bucur că toată munca din acești 3 ani de zile începe să se vadă. Știu că așteptările era foarte mari în momentul în care am câștigat primăria. Dovadă stau procentele și scorul mare cu care am ieșit primar ( aprox 50%). Lumea aștepta ca în 3 luni de zile să se schimbe fața orașului. Este imposibil. Că avem și noi contestatarii noștri care nu vor să vadă realizările asta este cu totul altă problemă. Dar să reușești în 3 ani jumate să ai proiecte europene de aproape 80 milioane euro (40 mil CAA), este un lucru fantastic pentru orașul nostru. Nu zic, avem și noi uscăciunile noastre dar sunt persoane în cadrul primăriei care, în unele zile, nu pleacă mai repede de ora 18.00 acasă.

Alte subiecte legate de interviul cu edilul municipiului Câmpia Turzii le veți putea urmări în cursul săptămânii viitoare

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS