Artă / Cultură

Video. Câte premii are Ansamblul Mugurelul din Câmpia Turzii?

Nelu Mihășan, maestrul coregraf al ansamblului Mugurelul din Câmpia Turzii, a povestit pentru Ziarul 21 despre activitatea și premiile primite de-a lungul timpului de ansamblul pe care-l conduce.

 

Reporter: Câte premii ați câștigat cu ansamblul Mugurelul?

Nelu Mihășan: Acum vreo trei ani, am organizat un simpozion la muzeul “Prima Școală Românească”  din Câmpia Turzii, și până atunci nu am fost interesat să număr diplomele și trofeele, dar expunându-le, inevitabil le-am numărat. De-a lungul anilor am dobândit 260 de diplome din care 6 diplome sunt locul doi, restul de 254 doar locul 1 și trofeul festivalului. Trofee sunt în jur de 150 pentru că o parte din trofee le-am dat domnului profesor Gelu Furdui, directorul de la Radio Cluj, care și-a făcut un mic muzeu la el în satul natal și a zis că vrea să aibă un colțișor cu Ansamblul din Câmpia Turzii, Mugurelul, pentru că dânsul ne-a însoțit în foarte multe turnee în străinătate de unde făcea transmisiuni directe de la Radio Cluj.

Întregul interviu pe care Nelu Mihășan l-a acordat pentru Ziarul 21 în cadrul rubricii: “10… cu Adrian Soporan”, îl puteți găsi de luni, 4 iunie, în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS