Judeţean

La nivelul judeţului Cluj nu există drumuri judeţene închise sau blocate circulaţiei rutiere

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de joi, 6 decembrie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.
În ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor negative înregistrate în cursul nopţii, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.
În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 5 decembrie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 19 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 9 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi, se acţiona pe 9 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate de 72 de tone de material antiderapant.
Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 2 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 2 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 2 drumuri judeţene, cu un utilaj. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 40 de tone de material antiderapant.
De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 4 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu un utilaj. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 10 drumuri judeţene, cu 4 utilaje.
În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS