<
Artă / Cultură

Bass-baritonul Zoltan Nagy, ovaţionat minute în şir la Câmpia Turzii

După o absenţă de patru ani, bass-baritonul Zoltan Nagy a revenit miercuri, 19 aprilie, pe scena din Câmpia Turzii pentru un recital extraordinar, un recital plin de emoţie, „un omagiu tuturor celor care mă cunosc, care au venit în seara asta să mă cunoască şi nu în ultimul rând un omagiu adus oraşului Câmpia Turzii, locul de unde am plecat acum 20 de ani”, după cum mărturisea artistul.

Apreciat la nivel internaţional pentru evoluţiile sale, Zoltan Nagy s-a bucurat de publicul frumos de acasă care l-a primit cu multă căldură şi care a dovedit, prin prezenţa numeroasă, că nu l-a uitat.

„Convingător atât vocal, cât şi scenic”, după cum apreciază presa internaţională, Zoltan Nagy  a prezentat la Câmpia Turzii un program atractiv, care a cuprins arii din opere celebre semnate de mari compozitori dar şi musicaluri, iar publicul a izbucnit cu însufleţire de fiecare dată şi a apreciat cu aplauze prestaţia interpretului.

Dialogul artist-public a evidenţiat emoţiile existente atât de-o parte cât şi de cealaltă, iar răscolitoarele melodii interpretate pe finalul întâlnirii au smuls lacrimi de emoţie.

Talentatul artist a încheiat recitalul acompaniind publicul care a fost invitat să cânte una dintre cele mai îndrăgite romanţe „Ciobănaş cu 300 de oi”.

Înainte de a părăsi scena, Zoltan Nagy a mulţumit primarului Dorin Lojigan, viceprimarului Robert Szabo şi Consiliului Local Câmpia Turzii care au făcut posibilă o astfel de întâlnire şi i-a sfătuit pe toţi cei prezenţi să se bucure de valorile locale şi să participe la evenimentele culturale pentru că „un popor fără cultură este un popor fără viitor”.

Zoltan Nagy  a fost răsplătit cu îndelungi aplauze şi flori, iar „standing ovations” au fost un semn al succesului de care s-a bucurat acest spectacol.

 

 

 

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS